Voordelen van het huren van een appartement te Kusadasi, vlakbij Ladies Beach

E-Visa

Vanaf april 2014 kan een visum niet meer gekocht worden op de luchthaven. Koop het online : www.evisa.gov.tr
previous next
Kusadasi excursie Sirince

GRATIS LUCHTHAVENTRANSFER
bij een boeking van meer dan 14 nachten.
Klik hier voor meer info !

Een mooi en bijzonder verblijf in Kusadasi en Efese

Ons 1e doel van de reis om het Maria huis, Johannes Basiliek en Efese te bezoeken is ruimschoots gehaald; wij konden 3 x de eucharistie bijwonen in of naast het huisje van Maria wat heel erg bijzonder was om mee te maken. Daarnaast hebben we genoten van het lekkere weer en de mooie omgeving.
 
We hebben nog tips hoe je makkelijk per dolmus via centrum station Kusadasi naar Selcuk naar Johannes Basiliek en daarna per taxi voor 60 lira (retour: chauffeur wacht ruim een uur) naar het Maria huisje kan komen zonder reisorganisatie zodat je meer tijd hebt om daar te zijn. Daarnaast heeft Sunwind op de boulevard goedkope tours naar Pamukkale, Efese en de missen op vrijdagavond en zondagochtend voor 9 euro.

We zijn ook naar Millipark geweest met de dolmus een mooie rit door de natuur en omgeving, via station Kusadasi en dan de dolmus richting Guzelcamli.

Jullie informatie bijlage hadden wij ook gekopieerd meegenomen wat erg handig was voor ons verblijf hier....misschien is bovenstaande info ook handig voor gasten die meer voor de pelgrimage voor Heilige Maria en Apostel Johannes komen.
 
Hartelijke groet,
E & L