Voordelen van het huren van een appartement te Kusadasi, vlakbij Ladies Beach

E-Visa

Vanaf april 2014 kan een visum niet meer gekocht worden op de luchthaven. Koop het online : www.evisa.gov.tr
previous next
Vakantie Turkije is genieten en ontdekken.

GRATIS LUCHTHAVENTRANSFER
bij een boeking van meer dan 14 nachten.
Klik hier voor meer info !

Zoek een goedkope vlucht

De prijzen van de vluchten kunnen heel erg verschillen afhankelijk van de periode waarin je boekt. Maar ook de luchtvaartmaatschappijen zelf hanteren verschillende tarieven.

Bij het zoeken naar een goedkope vlucht dien je ook rekening te houden met de luchthaven waarop je wil vliegen. Voor het appartement in Kusadasi kan je vliegen op Izmir of op Bodrum. Izmir ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Kusadasi en Bodrum ligt op 1u30 rijden van het appartement. Voor een luchthaven transfer van Izmir betaal je ongeveer 60 EUR (in 2013), voor een transfer van de luchthaven van Bodrum naar Kusadasi betaal je ongeveer 80 EUR (in 2013). Deze prijzen zijn onder voorbehoude van wijzigingen.

Voor gasten die bereid zijn om een tussenlanding te maken in Istanbul, kan het zijn dat je vlucht merkelijk goedkoper uitkomt. Van Istanbul neem je dan een binnenlandse vlucht naar Izmir of Bodrum. Dergelijke binnenlandse vluchten zijn meestal heel goedkoop en makkelijk (geen douane, je verlaat het land immers niet).

Nog een mogelijkheid is dat je vertrekt van een luchthaven in Nederland of Duitsland. Zo is de periode van de paasvakantie merkelijk goedkoper vanuit Keulen. Parkeren op de luchthaven van Keulen is goedkoop en makkelijk, de terminal ligt namelijk dicht bij de parkeertoren.

Goede startreferenties voor het boeken van een goedkope vlucht :

Andere bekende luchtvaartmaatschappijen :

Algemene info :

Luchthaven transfer :

Vliegtickets

Zoek de goedkoopste vliegtickets bij Cheaptickets.be!

Luchthavenparkings

Parkos