Overslaan en naar de inhoud gaan

10 dagen Kusadasi

Zijn net terug van 10 dagen Kusadasi! Hadden het appartement van Pascal en Herlinde gehuurd. Fantastisch!!! Heel mooi compleet appartement, gunstig gelegen nabij Ladiesbeach en dolmus. De door Pascal geregelde transfer van en naar Izmir was ook perfect. Volgend jaar willen we weer. Een echte aanrader!

Johan, Carla en Arnold

Buitengewoon meegevallen

Kusadasi is ons buitengewoon meegevallen : veel mogelijkheden en aangenaam klimaat, ondanks de warme zomer. Ook het huisje voldoet volledig aan alle noden en verwachtingen. Daarenboven vonden we de ondersteuning (weliswaar per mail) die de verhuurder ons gaf zeer goed. Dus zeker aan te raden!

Familie van Moorsel

Dank jullie wel!

Beste Pascal en Herlinde,

 
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fantastische vakantie dankzij ons verblijf in jullie mooie appartement te Kusadasi.
 
We hebben bijzonder genoten, perfecte ligging, heerlijk zwembad en super aardige buren.
 
Wij hebben in appartement 1 voor jullie wat extra handdoeken, een reisstrijkijzertje en een aantal boeken achter gelaten. O ja, ook nog een opblaaskrokodil voor in het zwembad en een luchtbedje. Wellicht hebben jullie er plezier van. 
 
Ik weet niet of jullie van shoppen houden maar tegenover de KIPA zijn ze bezig een prachtig groot winkelcentrum te bouwen hetgeen maart 2015 klaar is. We hebben al een paar winkeltjes gezien en het wordt prachtig.
 
Wij wensen jullie ook nog een prettige vakantie en nogmaals dank voor alles.
 
Hartelijke groeten,
 
Roderik, Florèn en Dilek
 

Een mooi en bijzonder verblijf in Kusadasi en Efeze

Ons 1e doel van de reis om het Maria huis, Johannes Basiliek en Efese te bezoeken is ruimschoots gehaald; wij konden 3 x de eucharistie bijwonen in of naast het huisje van Maria wat heel erg bijzonder was om mee te maken. Daarnaast hebben we genoten van het lekkere weer en de mooie omgeving.
 
We hebben nog tips hoe je makkelijk per dolmus via centrum station Kusadasi naar Selcuk naar Johannes Basiliek en daarna per taxi voor 60 lira (retour: chauffeur wacht ruim een uur) naar het Maria huisje kan komen zonder reisorganisatie zodat je meer tijd hebt om daar te zijn. Daarnaast heeft Sunwind op de boulevard goedkope tours naar Pamukkale, Efese en de missen op vrijdagavond en zondagochtend voor 9 euro.

We zijn ook naar Millipark geweest met de dolmus een mooie rit door de natuur en omgeving, via station Kusadasi en dan de dolmus richting Guzelcamli.

Jullie informatie bijlage hadden wij ook gekopieerd meegenomen wat erg handig was voor ons verblijf hier....misschien is bovenstaande info ook handig voor gasten die meer voor de pelgrimage voor Heilige Maria en Apostel Johannes komen.
 
Hartelijke groet,
E & L

Heel erg leuk!

Turkije is echt heel erg leuk!
Ik heb bijna alles wat op deze site staat gedaan zoals Efeze enzo! Super leuk! Ik vind het er echt top!
Ksadasi = TOP!

Jana

Ik vind Turkije zaaalig land, ik ben er al ongeveer 7 keer geweest.

Nele

Ben al een paar keertjes in Kusadasi geweest. De allerbeste plek om te eten, drinken en lol te hebben was Brothers Bar in het centrum, maar die is nu verhuisd naar Ladies beach! Heel lekker eten, proper, heel vriendelijk personeel en veel lol. Ook bekend als Bean's place. Have fun.

Prijs/kwaliteit A+

Meeegareis gehad, uitstekende ligging, prachtig weer, prijs/kwaliteit A+, topservice. Dikke merci

Kris & Kelly

Suzan K.

Hey Pascal vakantie is wat je ervan maakt . Aangezien wij met 4 gekke mensen op verlof zijn gegaan was het super. Jij ook bedankt

Tof verblijf

Bedankt voor het toffe verblijf in Kusadasi,
zeer goede ligging en mooi appartement.

Als gezin hebben we een geweldige vakantie achter de rug en is zeker voor herhaling vatbaar.

Hopelijk tot nog eens.
Groeten, Yonca