Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies Beach

Het meest populaire strand van heel Kusadasi. Te vinden op slechts 300 meter van het appartement.
Ladies Beach heeft eveneens een prachtige boulevard met veel terrasjes en winkeltjes.
Het water is heel helder en het zandstrand loopt langzaam af. Op 20 meter in het water staat het water nog maar aan uw middel, ideaal dus om met kinderen in zee te gaan.
Op het strand is alles voorzien : ligzetels, parasols, douche, toilet, watersport.

Andere stranden zijn onder meer :

Kustur Beach

Een vrij rustig strand voorzien van parasols en ligbedden en watersport. Door de rotsblokken in het water heeft men een aantal pieren gebouwd die je vanaf het zandstrand kan bereiken zodat jein het diepere water kan zwemmen. Op Kustur beach vind je eveneens enkele terrasjes.

Kustur Beach is makkelijk bereikbaar met een van de dolmus busjes die vanuit het centrum vertrekken.

Centrumstrand

In het centrum van Kusadasi zelf is een klein zandstrand aangelegd, juist tegen de gekende boulevard. Veel Turken maken gebruik van dit strand omwille van zijn ligging. Parasols en ligbedden kunnen gehuurd worden, ijsjes en drankjes zijn makkelijk verkrijgbaar naast het strand of op de boulevard.

Long Beach

Long Beach is het langste strand (6 Km) van Kusadasi en heeft een lang uitgestrekt zandstrand met helder water. Het strand loopt langzaam af en is daardoor ideaal voor kinderen. Liefhebbers van watersporten zijn hier aan het goede adres : waterfietsen, surfen, jetski, bananenboot, parasailing, ...

Het strand wordt Long beach genoemd omdat het enkele kilometers lang is en een aaneenschakeling is van kleinere strandjes. Op verschillende stukken is er een korte promenade terug te vinden waar meestal parasols en ligbedden kunnen gehuurd worden. Op sommige plaatsen is er horeca terug te vinden.

Dit strand is omwille van zijn grote op vele plaatsen dan ook rustiger dan de andere stranden in Kusadasi.

Long Beach ligt op ongeveer 8 Km vanuit het centrum van Kusadasi en is makkelijk bereikbaar met de dolmus.

Kalmaki stranden

De Kalmaki stranden bestaat uit verschillende stranden aan Nationaal park. Deze stranden hebben veelal kiezelsteentjes, maar zijn meestal heel rustig. Sommige stranden hebben een horeca gelegenheid met faciliteiten zoals : picknick banken, douches, restaurant, café, ...

Hier moet je zijn als je op zoek bent naar absolute rust en de natuur.