Overslaan en naar de inhoud gaan

De prijzen van de vluchten kunnen heel erg verschillen afhankelijk van de periode waarin je boekt.
Maar ook de luchtvaartmaatschappijen zelf hanteren verschillende tarieven.

Bij het zoeken naar een goedkope vlucht dien je ook rekening te houden met de luchthaven waarop je wil vliegen. Voor het appartement in Kusadasi kan je vliegen op Izmir of op Bodrum. Izmir ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Kusadasi en Bodrum ligt op 1u30 rijden van het appartement.

Voor een luchthaven transfer van Izmir betaal je ongeveer 60 EUR (in 2018), voor een transfer van de luchthaven van Bodrum naar Kusadasi betaal je ongeveer 80 EUR (in 2018). Deze prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en zijn onderhevig aan de schommeling van de koers van de Turkse Lira.

Voor gasten die bereid zijn om een tussenlanding te maken in Istanbul, kan het zijn dat je vlucht merkelijk goedkoper uitkomt. Van Istanbul neem je dan een binnenlandse vlucht naar Izmir of Bodrum. Dergelijke binnenlandse vluchten zijn meestal heel goedkoop en makkelijk (geen douane, je verlaat het land immers niet).

Nog een mogelijkheid is dat je vertrekt van een luchthaven in Nederland of Duitsland. Zo is de periode van de paasvakantie merkelijk goedkoper vanuit Keulen. Parkeren op de luchthaven van Keulen is goedkoop en makkelijk, de terminal ligt namelijk dicht bij de parkeertoren.

Goede startreferenties voor het boeken van een goedkope vlucht :

Andere bekende luchtvaartmaatschappijen :

Gratis luchthaven transfer

Voor elke boeking van meer dan 14 nachten, gratis de transfer van de luchthaven van Izmir naar het appartement. Boekingen van meer dan 21 nachten krijgen ook de transfer terug gratis.

Vraag ernaar bij je boeking!

Deze aanbieding geldt niet voor lange termijn verhuur, voor andere promoties of afwijkende prijsafspraken.